Nainen käytti kymmeniä tuhansia dollareita näyttääkseen Melania Trumpilta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Texasin Houstonissa saattaa törmätä naiseen, joka näyttää hämmästyttävän paljon Yhdysvaltojen ensimmäiseltä naiselta. Kyseessä ei kuitenkaan ole presidentti Donald Trumpin vaimo, vaan 42-vuotias syövästä selviytynyt nainen.

42-vuotias Claudia Sierra on läpikäynyt plastiikkakirurgisia operaatioita, jotka ovat maksaneet hänelle yhteensä 50.000 dollaria. Leikkaukset ovat kohdistuneet muun muassa hänen poskiinsa ja rintoihin. Lisäksi Sierralla on hiuslisäkkeitä, siniset piilolinssit ja tekorusketus.

Sierra vieraili plastiikkakirurgilla oltuaan koko ikänsä epävarma ulkonäöstään. Viimeinen pisara oli se, kun treffikumppani väitti naisen näyttävän ikäistään vanhemmalta. Tämä tapahtui pian sen jälkeen, kun Sierra oli toipunut rintasyövästä.

Newsweek-sivuston mukaan Claudia Sierra halusi näyttää Melania Trumpilta, jota hän kuvailee voimakkaaksi ja tyylikkääksi naiseksi. Naisen plastiikkakirurgin mukaan Sierra ei ole ainoa hänen asiakkaansa, joka on halunnut näyttää presidentin vaimolta.

– Monet naiset ovat halunneet ”Ivanka-lookin”. Ei ole yllättävää, että yhä useammat haluavat nyt näyttää yksinkertaisesti upealta Melanialta, tohtori Franklin Rose kuvaili.

 

Look ahead Sons never look back.David Rexroat and Sean Raspberry the Roses! Are the perfect finishing touch!! Pink! Power of Breast Cancer 💪🏼👊🏼

Publié par Claudia Sierra sur dimanche 1 octobre 2017

❤️🙏🏼

Publié par Claudia Sierra sur mercredi 4 octobre 2017

Facebook live SNEAK PEEK: #Melania #Makeovers – Dr. Franklin Rose discusses the newest celebrity #plasticsurgery trend with "Melania-in-the-Making" Claudia at her pre-op visit before her upcoming surgeries. Stay tuned to see Claudia's BIG REVEAL to be featured on Inside Edition in the upcoming weeks ~

Publié par Franklin Rose sur mercredi 7 juin 2017