Yksinäinen kilpikonna yritti jatkuvasti karata – kunnes se sai ensimmäisen ystävänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinmaailmassa nähdään usein hyvin erikoisia ystävyksiä, jotka ovat muodostaneet läheiset suhteet toistensa kanssa siitä huolimatta, että ne olisivat yleensä toistensa viholliset tai jopa toisen ravintoa. Nyt videolla nähdään suloinen parivaljakko, jossa kilpikonna löysi itselleen ystävän koirasta.

Christine Hill oli pelastanyt Larryksi nimetyn kilpikonnan, joka oli ollut aluksi hyvin surkeana ja peloissaan. Se oli aiemmassa kodissaan joutunut useita kertoja toisten kilpikonnien hyökkäysten kohteeksi, minkä vuoksi se ei ollut muodostanut läheistä suhdetta ihmisen tai toisen eläimen kanssa.

Kun Hill oli tuonut kilpikonnan kotiin, se oli aluksi halunnut vain päästä karkuun ja paeta. Kaikki kuitenkin muuttui kun kilpikonna tutustui Cricket-nimiseen koiraan. Kultainennoutaja ja kilpikonna olivat ystävystyneet heti. Kilpikonna ja koira nukkuvat yhdessä, syövät yhdessä ja viettävät kaiken aikansa yhdessä, eikä kilpikonna ole enää yrittänyt karata.