Bikinimalli raivostui Katie Pricelle – tällä vartalolla kelpaakin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Jordan, eli Katie Price, nähtiin taannoin flirttailemassa melko avoimesti suositun brittiläisen Love Island -ohjelman Chris Hughesin kanssa aamutelevision lähetyksessä. Se ei kuitenkaan ollut miehen on-off -tyttöystävä Olivia Attwoodin mieleen.

Price kertoi haastattelussa, että Hughes olisi hänen, ellei hän olisi jo naimisissa. Muodokas Attwood raivostui Pricelle tapauksesta ja varoitti povipommi Jordania, että tämän kannattaa pitää jatkossa näppinsä erossa miesystävästä. Olivia totesi, että hänen mielestään on ainoastaan noloa, että ”39-vuotias MILF” flirttaili hänen miesystävänsä kanssa. Myöhemmin Attwood väitti vain vitsailleensa.

Nyt Olivia Attwood nähdään esittelemässä upeaa bikinivartaloaan kuvissa, jotka hänestä ikuistettiin taannoin lomamatkalla Kreikan Mykonosin saarelle.

Splash
Splash
Splash
Splash