Seksiä ensimmäisen kerran? Näin monta tapaamisesta se yleensä vaatii

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kirjoitettakoon vuosi 2017 historiankirjoihin aikakautena, jolloin sinkut etsivät uusia tuttavuuksia puhelimen treffisivuston profiileja selaamalla. Koska sitten voi olettaa pääsevänsä uuden tuttavuuden kanssa vällyjen väliin?

Etukuponkiyhtiö Groupon on selvittänyt, että ihmiset tapaavat toisiaan keskimäärin kahdeksan kertaa, ennen kuin he harrastavat seksiä ensimmäisen kerran. Vaikka osa sinkuista haluaa päästä tositoimiin mahdollisimman pian ensitapaamisen jälkeen, odotetaan oikeaa hetkeä aiempaa kauemmin.

Miehet ajattelevat ensitreffeillä harrastetun seksin olevan soveliasta 90 prosenttia useammin kuin naiset, Men’s Health uutisoi. Noin 75 prosenttia kyselyyn vastanneista tykkää perinteisistä treffailumuodoista, kuten kahvittelusta, ravintolaillallisesta ja drinkeillä tai elokuvissa käymisestä.

Noin 10 prosenttia 2.000 vastaajasta myönsi peruneensa treffit, koska he eivät pitäneet deitin ravintolaehdotuksesta. Ensitreffeillä harvoin myöskään päätetään suhteen jatkosta. Vastausten perusteella viides tapaaminen määrittelee sen, näkevätkö osapuolet toisiaan jatkossa useammin vai harvemmin.