Toni Wirtanen vaimostaan: ”Taistellut vuorenkokoisia demoneita vastaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen artistitaivaan upea pariskunta Toni Wirtanen ja Jannika B ovat kertoneet viime aikoina avoimesti siitä, että kulissien takana kaikki ei ole ollut koko ajan hyvin. Jannika B kertoi taannoin sairastuneensa vakavaan masennukseen, joka näyttää nyt olevan jo onnellisesti takana.

Tänään Jannika nähtiin televisioruuduissa tähdittämässä Tähdet, tähdet -ohjelmaa. Hieman ennen ohjelman alkamista Wirtanen julkaisi Instagramissa julkisen päivityksen, jossa hän kannusti kovia kokenutta vaimoaan upealla tavalla.

– Tänä iltana tämä upea nainen esiintyy Tähdet, tähdet-ohjelmassa. Tie sinne ei ole ollut helppo. Matkalla hän on taistellut vuorenkokoisia demoneita ja pimeimpiä varjoja vastaan. Olen nähnyt vierestä monta tällaista taistelua, mutta varmasti hän on käynyt niitä vielä monta enemmän yksin ja hiljaisuudessa, Toni Wirtanen kirjoitti pysäyttävässä päivityksessään.

– Se asia, että hän nousee tänään kauniina ja hehkuvana lavalle ja kameroiden eteen kertoo minulle voimasta ja rohkeudesta, jota en voi kuin mykistyneenä ihailla. Olen erittäin kiitollinen, ylpeä ja onnellinen saadessani kutsua häntä vaimokseni. Hän on paras! Tänään @jannikabofficial tarvitsee tukeamme ja apuamme. Jeesataanpa häntä porukalla! Kiitsa, Wirtanen jatkoi.

Päivitykseen on suorastaan tulvinut tykkäyksiä ja kommentteja, ja siitä on tällä hetkellä tykätty jo yli 5.000 kertaa. Julkkisparin avoimmuutta on kiitelty kovasti, sillä se voi auttaa monia muita masennuksen kanssa kamppailevia.

Tänä iltana tämä upea nainen esiintyy Tähdet, tähdet-ohjelmassa. Tie sinne ei ole ollut helppo. Matkalla hän on taistellut vuorenkokoisia demoneita ja pimeimpiä varjoja vastaan. Olen nähnyt vierestä monta tällaista taistelua, mutta varmasti hän on käynyt niitä vielä monta enemmän yksin ja hiljaisuudessa. Hän on kertonut niistä itse muualla, enkä halua tässä niitä käsitellä enempää. Se asia, että hän nousee tänään kauniina ja hehkuvana lavalle ja kameroiden eteen kertoo minulle voimasta ja rohkeudesta, jota en voi kuin mykistyneenä ihailla. Olen erittäin kiitollinen, ylpeä ja onnellinen saadessani kutsua häntä vaimokseni. Hän on paras! Tänään @jannikabofficial tarvitsee tukeamme ja apuamme. Jeesataanpa häntä porukalla! Kiitsa! Tehdään se numerossa ❤️0700 79 007 ❤️!! Äänestää saa heti klo 19.15 !@mtvtahdettahdet @mtv3suomi #jannikab #rohkea #vahva #voittaja #selviytyjä #rakas

A post shared by Toni Wirtanen (@toniwirtanen) on