Aaron Carter huumevieroitukseen – ystävät pelkäsivät itsemurhaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Aaron Carter sai taannoin veljeltään, Backstreet Boysin laulaja Nick Carterilta kirjeen, jossa isoveli vaati Aaronia hakeutumaan katkaisuhoitoon. Nick Carter haluaisi auttaa ongelmissa rypevää pikkuveljeään, mutta Aaron puhuu paljon palturia perheestään ja käyttää huumeita.

Nyt 29-vuotias Aaron Carter on kirjautunut sisään katkaisuhoitolaan. Poplaulaja yrittää saada apua päihdeongelmiinsa sekä parantaa terveydentilaa kokonaisvaltaisesti. 37-vuotias isoveli Nick Carter on lupautunut auttamaan pikkuveljeään sekä taloudellisesti että urasuunnitelmissa, mikäli Aaron pääsee kuiville. Aaron Carter twiittasi, että hän aikoo pitää hiljaiseloa ensi vuoteen saakka.

Kerroimme äskettäin, kuinka Lääkärit -televisio-ohjelmassa vieraillut Aaron Carter suostui huumeseuloihin. Hänen elimistöstään löydettiin kannabiksen lisäksi bentsodiatsepiineja ja opiaatteja. Mies painaa ainoastaan 52 kiloa ja on käyttäytynyt itsetuhoisesti, RadarOnline uutisoi.