Juha Tapio oli lopettaa uransa: ”Takki oli tyhjä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä viikolla Vain elämää -ohjelmassa vietetään Juha Tapion päivää. Samalla hän paljastaa muille artisteille ja televisiokatsojille tehneensä kaksi vuotta sitten päätöksen uransa lopettamisesta.

– 2015 syksyllä ajattelin, että lopetan. Suosio oli suurempaa kuin koskaan, mutta takki oli tyhjä. Ajattelin, että jaksanko enää kaivaa itsestäni sitä liekkiä. Sitten mietin, että olisiko tämä vuoden 2016 rundi mun päätösrundi, Juha Tapio kertoi.

– Se rundi päättyi syksyllä Hartwall Arenan keikkaan, ja kun sitä alkuvuodesta 2016 julkistettiin, niin ajattelin, että se olisi mun viimeinen keikka. Mä olen vähän huono myymään tai tekemään itsestäni numeroa, niin mä olin miettinyt sen lopettamisen niin, että teen ne keikat, ja sitten seuraavan kesän kalenteria ei vaan enää julkisteta.

Juha Tapion julkisuuskuva on melkoisen puhtoinen, ja muut artistit haluavatkin tietää, ahdistaako se koskaan. Cheek uskoo, että jopa suuret festarilavat olisivat voineet aueta Juhalle nopeammin, jos tämä olisi julkisuuskuvaltaan rosoisempi.

– Jos sä olisit ollut se jätkä, joka antaisi vähän kärkkäämpää haastattelua, olisit ajanut ylinopeutta, tehnyt sitä ja tätä. Mut sä oot niin hyvä mies, että se suurennuslasi kestää sun tarkastelun, Cheek toteaa.

– Vituttaako sua koskaan, kun sua sanotaan tollaiseksi laupiaaksi ja yleiseksi hyväksi mieheksi? Tuleeko sulle koskaan sellainen olo, että tekisi mieli sanoa, että paskat olen! Tsekatkaa millainen paska mä olen, Toni Wirtanen kysyy.

– Tottakai tulee! Ei sillä ole mitään tekemistä mun henkilökohtaisen hyvyyden kanssa, jos jengi saa lohtua mun lauluista. Mitä tekemistä sillä on mun musiikin kanssa millainen henkilö mä olen? Tai jos mä en kerro julkisuudessa pahimpia piirteitäni? Juha Tapio vastaa.