Maailmanlopun ennustaja: ”Lokakuussa alkaa seitsemän vuotta kestävä tuho!”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ihmisiä on peloteltu maailmanlopulla usein historian aikana. Syyskuussa on keskusteltu erityisesti numerologiaa harrastavan ja astronomiaa opiskelleen kristityn David Meaden väittämistä, jonka mukaan Niburu-planeetta tulee vaikuttamaan maapallon hyvinvointiin merkityksellisesti.

Taivaalla on tällä hetkellä tähtikuvio, jonka on tulkittu muistuttavan Raamatussa olevan Johanneksen ilmestyskirjan ennustuksia liittyen maailmanloppuun. Yksi kauhua kylväneistä on moneen kertaan maailmanloppua ennustanut, mutta aina ennustuksiaan muuttanut David Meade. Nyt hän sanoo Fox-kanavalle, että hänet on ymmärretty väärin.

Miehen mukaan maailmanloppu ei ollut tarkoitus tapahtua syyskuussa, vaan 21. lokakuuta. David Meaden mukaan lokakuusta käynnistyy seitsemän vuotta kestävä ajanjakso, joka on tuhoisa koko maapallolle ja sen elämälle. Maailmanloppu tarkoittaa hänen mukaansa sitä, että elämä nykyisessä muodossa muuttuu radikaalisti tulevien vuosien aikana, Express uutisoi.