Pidätyskuva liian härski – leviää nyt verkossa korjauksesta huolimatta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisilla poliisiviranomaisilla on tapana julkaista rikollisten pidätyskuvat kaikkien nähtäville nettiin. Nyt Mississippin poliisi on pidättänyt 35-vuotiaan Gregory Bakerin. Poliisi ei katsonut miehen paitaa tarkemmin pidätyskuvaa ottaessaan.

Tupelossa putkaan joutunut Baker oli pukeutunut mustaan t-paitaan, jossa luki: ”Pussy, the most expensive meal you’ll ever eat.” Teksti tarkoittaa vapaasti suomennettuna, että mirri on kallein ateria mitä mies voi panna suuhunsa. Poliisit huomasivat paidan tekstin liian myöhään.

Pidätyskuva oli jo ladattu poliisin tietokantaan, kun yksi viranomaisista huomasi tekstin olevan liian roisi nettiin. Gregory Bakerista otettiin uusi pidätyskuva, jossa miehen paita on väärinpäin. Vanha kuva kiertää edelleen monilla eri uutissivustoilla, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi
Poliisi