Uudessa iPhonessa outo ongelma – poksahtelevat rikki

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Applen suosituissa iPhone-laitteissa on viime vuosina ollut monenlaisia suunnitteluvirheitä, kun esimerkiksi iPhone 4 hajosi poikkeuksellisen helposti ja iPhone 6 taipui jo lapsen käsissä. Nyt uusi iPhone 8 Plus on päätynyt otsikoihin, kun laitteet ovat poksahdelleet rikki latauksessa.

Sosiaalisessa mediassa leviää parhaillaan kuvia iPhone 8 Plus -puhelimista, jotka ovat menneet rikki ilmeisesti akun paisuttua liian suureksi ja työnnettyä laitteen ruudun irti rungosta. Apple on ilmoittanut tutkivansa tapauksia.

Eräässä tapauksessa laite oli ostajan mukaan hajonnut jo paketissa, The Independent ja AppleInsider -lehdet raportoivat. Rikkoutuneita laitteita ei ole vielä ilmennyt kovin paljon, mutta laite tuli myyntiin vasta äskettäin.

LUKIJAKILPAILU: Staran Facebook-sivusta tykkääjien kesken arvotaan 4.10.2017 Huawei Honor 8 -älypuhelin, jossa muun muassa tuplakamera, Dual-SIM ja 5,2 tuuman näyttö. Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Staran Facebook-sivuista. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat