Ashley Graham julkaisi videon kuntosalilta – sai heti trollaajat kimppuunsa

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tällä hetkellä yksi työllistetyimmistä pluskokoisista malleista muotialalla on 29-vuotias Ashley Graham. Moni voisi ajatella, että kurvikkaampana naisena hänellä ei olisi alalla vaatimuksia tai paineita ulkonäkönsä suhteen. Graham saa kuitenkin todella paljon arvostelua osakseen, minkä hän joutui jälleen kerran huomaamaan julkaistuaan kuntosalilta videon.

Ashley Graham puhuu positiivisen minäkuvan puolesta. Viesti tuntuu monien mielestä olevan sekava, koska naisen kuntosalivideot saavat fanit aina hämmentymään. Fanit ihmettelivät minkä vuoksi nainen yrittääkin muuttaa ulkomuotoaan kuntoilemalla. Moni ajatteli, että Graham ei olekaan itseensä tyytyväinen ja yrittää nyt laihtua.

Suuri osa naisen seuraajista ei halua Grahamin laihtuvan, koska silloin nainen ei enää edustaisi isompia naisia. Osa ilkeistä kommentoijista on myös sitä mieltä, että naisen ei edes kannata kuntoilla koska hän ei pysty sillä korjaamaan huonoja elämäntapoja tai juuri nautittua pizzaa.

Ashley Graham päätti ottaa kommentteihin kantaa ja kertoa Instagram-kanavallaan seuraajilleen syyt hänen kuntoiluunsa. Graham kertoi, että hän haluaa treenata siksi, että hänelle tulee hyvä olo. Nainen haluaa myös pysyä terveenä, selkeyttää ajatuksiaan, pysyä notkeana ja vahvana sekä saada enemmän energiaa.

Swipe It➡️

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Gettin that 🍑 right with @christine_grubbs💪🏽 #sundaymorning #curvyfit

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Just livin’ the dream.. 🍷🍕🍝

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

#tbt 👙🌊 @si_swimsuit

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on