Brooklyn Beckham ja Chloe Moretz lemmenlomalla – ensimmäinen yhteiskuva julkaistiin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Äskettäin New Yorkiin opiskelemaan muuttanut Brooklyn Beckham on lämmittänyt uudelleen suhteensa näyttelijä Chloë Grace Moretziin. 18-vuotias valokuvaaja ja 20-vuotias näyttelijä ovat tapailleet kausittain vuodesta 2014 saakka ja päätyneet jälleen yhteen.

Nyt Brooklyn Beckham julkaisi Instagramissa suloisen yhteiskuvan, joka on pariskunnan ensimmäinen kuva heidän yhteenpaluunsa jälkeen. Kuvassa Beckham ja Moretz ovat yhdessä viettämässä romanttista viikonloppua Irlannissa Dublinissa, joka nuoren miehen mukaan kohteli heitä hyvin.

Pariskunta näyttää oluista rennosti nautiskellessaan kuvassa siltä kuin he eivät olisi koskaan erossa olleetkaan. Moretz ja Beckham nähtiin Daily Mail -sivuston mukaan viikonlopun aikana kävelemässä Dublinin kaduilla suloisesti käsi kädessä.

Dublin. You were amazing ❤️

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on