Kunto-ohjaajalla ei ollut kokemusta mallintöistä – nyt hänellä on 10 miljoonaa seuraajaa

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Los Angelesissa asuva kunto-ohjaaja Amanda Lee oli eräänä päivänä ohjannut naista, jolla oli ollut 80.000 seuraajaa Instagramissa. Kun nainen oli treenin päätteeksi halunnut ottaa ohjaajan kanssa kuvan ja merkinnyt Leen kuvaan, seuraajia oli alkanut tulvimaan hänenkin kanavalleen.

Nykyään Amanda Leellä on jo yli 10 miljoonaa Instagram-seuraajaa. Kunto-ohjaajan upea tiimalasivartalo toimii monille inspiraationa ja motivaationa, minkä vuoksi ihmiset haluavatkin seurata naista saadakseen hänen treeneistään vinkkejä myös omaan harjoitteluun.

Amanda Lee kertoi Men’s Health -sivustolle, että hän treenaa pelkkiä alavartalon lihaksia noin kolme kertaa viikossa. Tällöin hän tekee paljon erilaisia askelkyykkyjä, tavallisia kyykkyjä, hyppyjä ja maastavetoa. Leen lempiliike on askelkyykkykävely, koska sen hän tuntee aina jaloissaan seuraavanakin päivänä.

Amanda Lee kertoi välttelevänsä sokeria ja vaaleaa leipää, mutta hän ei kuitenkaan noudata mitään tarkkaa ruokavaliota tai ole dieetillä. Hän yrittää syödä noin viisi kertaa päivässä pitääkseen aineenvaihduntansa käynnissä. Lee pitää myös huolen siitä, että hän saa riittävästi proteiinia jokaisella aterialla.

…. And another one 🖤 @loungeunderwear

A post shared by Amanda Lee (@amandaeliselee) on

Boss vibes 😎 Wearing @ohpolly

A post shared by Amanda Lee (@amandaeliselee) on

Fresh Princess of Bel Air 👑😛 – Bikini: @twentysauce

A post shared by Amanda Lee (@amandaeliselee) on

Casual Monday wearing @aloyoga 💕

A post shared by Amanda Lee (@amandaeliselee) on

Pretty in pink today 💕

A post shared by Amanda Lee (@amandaeliselee) on