Mies ajaa nurmikkonsa tyylillä – ruohonleikkuri auton perässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pihatyöt eivät aina välttämättä tunnu kovin mukavilta, mutta varsinkin omakotitalossa asuessa ne ovat pakollinen osa arkea. Nurmikon leikkaaminen on yksi hyvin aikaavievä ja raskas puuha etenkin silloin jos talossa on vain lykättävä ruohonleikkuri.

Eräs talonomistaja oli ratkaissut ruohonleikkuun melko luovalla tavalla. Mies oli kiinnittänyt ruohonleikkurin autonsa taakse kiinni ja käynnistänyt leikkurin. Henkilö oli ajatellut, että autolla pihan ympäri ajeleminen olisi mukavampaa kuin leikkurin lykkääminen.

Hauskan videon kuvannut henkilö oli Greenvillessä Mississippissä ajanut pihan ohi ja nähnyt huvittavan tilanteen. Kuski oli päättänyt tehdä u-käännöksen ja ajaa takaisin kuvaamaan koomisen ruohonleikkuutilanteen videolle.