WWE SmackDown -tähti kiidätetty sairaalaan – temppu meni pahasti pieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa suurta suosiota nauttiva WWE on showpainia, jossa lihaksikkaat miehet näyttelevät kamppailevansa rajusti. Lajissa tapahtuu pieniä loukkaantumisia usein, mutta vain harvoin temput menevät pahasti pieleen. Nyt niin on kuitenkin käynyt.

Wrestling-tähti Shane McMahon oli sunnuntaina Detroitissa mukana Hell in a Cell -kamppailussa, kun hän hyppäsi suunnitelmien mukaisesti noin kuuden metrin korkeudella sijaitsevalta häkin katolta tuomaripöydän päälle.

Jostain syystä temppu ei kuitenkaan mennyt kuten piti, sillä McMahonin putoaminen aiheutti hänelle useita vammoja. Mies kiidätettiin tempun jälkeen sairaalaan, jossa hänellä todettiin niskavamma, murtuneita kylkiluita ja sijoiltaan mennyt olkapää. Vammojen vakavuudesta kertoo se, että WWE on poistanut tapauksesta jo julkaisemansa virallisen videon verkosta.