Bella Hadidilla hulppeat synttärit – Drake järjesti juhlat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Bella Hadid juhli syntymäpäiväjuhliaan maanantaina New Yorkissa. Hadidin 21-vuotissyntymäpäiviä saapui juhlimaan naisen äiti Yolanda, isä Mohamed ja isosisko Gigi monien muiden silmäätekevien julkkisten lisäksi.

US Weekly -sivuston mukaan nainen itse ei järjestänyt juhliaan tai maksanut niistä mitään vaan sen teki huippusuosittu räppäri Drake. 30-vuotias Drake oli suunnitellut ja maksanut kaiken huippumallille, jonka tuli vain saapua omiin valmiisiin juhliinsa.

Drake oli Bella Hadidin perheen lisäksi kutsunut juhliin noin 30 henkilöä. Syntymäpäiväsankarin äiti Yolanda julkaisi sosiaalisessa mediassa suloisen videon, jossa hän ojentaa tyttärelleen syntymäpäiväkakkua samalla kun kaikki paikalla olevat juhlavieraat laulavat hänelle.

🦋🖤

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

❤️Hand in Hand…… #YoungestOldest #UnconditionalLove #Sisterhood

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on

❤️I pray that each day, Love, Health and happiness comes your way…….. #MyForeverBabyGirl 🦋🦋 #HBD

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on