Hurja köysirata – irrotti hampaan miehen suusta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seikkailupuistoista on tullut viime vuosien aikana yhä suositumpia. Hauskat trapetsit ja kiipeilyseinät houkuttelevat ihmisiä, minkä lisäksi moni hurjapää saa myös vaijeriliukujen avulla sykkeensä sopivasti kohoamaan. Nyt videolle tallentui hauska tilanne, jossa vaijeriliuku aiheutti miehen hampaan katoamisen.

Videolla nähdään huvittava tilanne, jossa mies liukuu pitkää köysirataa pitkin Koloan seikkailupuistossa Havaijilla. Kun vauhtia alkaa kertymään enemmän, mies huutaa innoissaan kameralle. Ennen kuin mies huomaakaan, hänen toinen etuhampaansa irtoaa suusta.

Miehellä on ollut suussaan väliaikainen hammasproteesi ja kiinnike ylähampaissa kiinni. Ilmavirtaus kävi lopulta niin kovaksi miehen pitäessä suutaan auki, että hammas irtosi kiinnikkeen kera suusta ja lensi radan varrella maahan.