Kaivurimiehellä oli yksi tehtävä – sitten projekti meni päin seiniä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa nähdään tasaisin väliajoin videoita, joissa muun muassa kerrostaloja ja muita rakennuksia sekä esimerkiksi savupiippuja räjäytetään tai muuten kaadetaan maan tasalle. Nyt verkossa leviää video, jossa kaivurimiehelle oli annettu tehtäväksi kaataa suurikokoinen savupiippu.

Kaivinkone yritti rikkoa savupiippua toiselta puolelta, jonne sen oli määrä kaatua. Aluksi se näytti toimivan, mutta romahtamisen aikana juuri kaivinkoneen puolelta lohkesi suuri palanen. Sen myötä savupiippu lähti fysiikan lakien mukaisesti kaatumaan juuri lohkeaman suuntaan.

Projekti ei siis mennytkään ihan suunnitelmien mukaisesti, ja savupiippu kaatui suoraan kaivinkoneen päälle. UAV-kopterikamera tallensi tapauksen poikkeuksellisen tyylikkäästi yläilmoista käsin. Kaiken lisäksi kaivinkoneen ohjaamo kesti, joten kuljettaja selvisi rytäkästä pelkillä henkisillä vaurioilla.