Karmaiseva hissipila videolle – laatikoittain mehiläisiä pääsi vapaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet ihmiset pelkäävät luonnostaan ahtaita paikkoja, joista ei pääse halutessaan poistumaan. Monille esimerkiksi hissi on tällainen paikka, ja siksi hissit ovatkin kauhistuttavan hyviä paikkoja tehdä käytännön piloja ihmisille. Nyt Canal BOOM on toteuttanut kaksi poikkeuksellisen rajua tempausta.

Käytännön pilat muuttuivat silkaksi kauhuksi, kun hissiin asteli valkosiin suojavarusteisiin pukeutunut mies, joka kantoi kolmea laatikkoa. Niistä kuului selkeä mehiläisten ääni, joten hississä olleet aavistivat heti vaaran.

Pian miehen matkapuhelin soi ja sen seurauksena laatikot putosivat maahan. Samaan aikaan mehiläisten ääni voimistui selvästi. Toisen videon nainen heittäytyi maahan, jolloin mies heitti hänen päälleen muovinpaloja aiheuttaen tuntemuksen mehiläisistä iholla. Miesten reaktiot eivät juuri eronneet naisen raa’asta pakokauhusta.