Miss Neitsytsaaret bikineissä – ei jättänyt miehiä kylmäksi rannalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin aikoinaan voittanut Lisa Opie valittiin vuonna 2014 myös Miss Nationwide että Miss South Florida USA -voittajaksi. Hän on siitä lähtien on kaunistuttanut viihdelehtien sivuja lukuisissa vähäpukeisissa kuvissa.

Eilen Lisa Opie kuvattiin Miami Beachilla, jossa hän oli nautiskelemassa vapaapäivästään pienenpienissä Louis Vuittonin bikineissä. Entinen missikaunotar osoitti jälleen olevansa huippunäyttävässä bikinikunnossa.

Kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.

Splash
Splash
Splash