Nintendo rekisteröi uuden tavaramerkin – Game Boy -retrokonsoli tulossa ?

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nintendon NES Classic Edition ja SNES Classic Edition -retrokonsolit ovat olleet erittäin haluttua tavaraa. Esimerkiksi taannoinen Super Nintendon miniversio myytiin loppuun miltei heti sen ilmestymisen jälkeen.

Verkossa on spekuloitu, tuleeko Nintendon seuraava retrokonsoli olemaan miniversio Nintendo 64 -laitteesta. Tuoreimpien huhujen mukaan seuraavana olisi kuitenkin vuorossa klassisen Game Boy -käsikonsolin uusi versio.

Ninten-Switch.com -sivuston mukaan Nintendo on rekisteröinyt uuden japanilaisen tavaramerkin Game Boylle. Tavaramerkki rekisteröitiin 15. syyskuuta, ja rekisteröinnin mukana oli kuva alkuperäisestä käsikonsolista.

Gizmodo kertoo tavaramerkin koskevan niin konsoleita, älypuhelinsovelluksia kuin älypuhelinten koteloitakin. Sen rekisteröinti itsessään ei siis tarkoita, onko Game Boy -minikonsoli työn alla. NES Classic Editionin ja SNES Classic Editionin menestyksen myötä on kuitenkin todennäköistä, että uudet retrokonsolit ovat yhtiössä työn alla.