Tubettaja livahti kavereineen uimahalliin yöaikaan – koko halli omassa käytössä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet ovat varmasti haaveilleet siitä, että saisivat kokonaisen uimahallin täysin omaan ja lähimpien ystävien käyttöön. Brittiläinen tubettaja Ally Law toteutti taannoin haaveensa, tosin laittomasti.

Erilaisia käytännön piloja esittelevistä videoistaan tunnettu Ally Law päätti ystäviensä kanssa livahtaa Quaysin uimahalliin sen ollessa kiinni. Suunnitelmissa oli piilotella vesiliukumäessä siihen asti, kunnes työntekijät ovat poissa paikalta.

Allyn ja hänen kavereidensa suunnitelma on mennä pieleen jo varhaisessa vaiheessa. Työntekijät alkoivat nimittäin epäillä jotain, ja yrittivät jopa huuhtoa kaveruksia pois liukumäestä. Tutkittuaan hallia puolentoista tunnin ajan he kuitenkin luovuttivat.

Youtubessa julkaistulla videolla nähdään, kuinka Ally ja hänen kaverinsa ottavat kaiken ilon irti autiosta uimahallista. Uhkarohkea video on kerännyt Youtubessa parin päivän aikana kymmeniä tuhansia katselukertoja.