Vauva treenaa kuin äitinsä – uskomaton pikkumies

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvat oppivat joka päivä uusia asioita tarkkailemalla heidän ympärillään tapahtuvia asioita ja sitä mitä ihmiset tekevät. Moni aikuinen haluaakin istuttaa lapselleen terveelliset tavat ja liikunnan ilon jo lapsena, koska se tulee palkitsemaan heidät varmasti myöhemmin.

Janzen Maring Hall on kunto-ohjaaja ja pienen poikavauvan äiti. Crossfittiä harrastava perheenäiti otti eräänä päivänä vauvansa mukaan kuntosalille, jossa hän sai nopeasti huomata, että vauva alkoi tekemään äidin perässä kehonpainoliikkeitä.

Hall on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan todella suloisen videon, jossa nähdään miten vauva on alkanut tekemään hänen kanssaan punnerruksia. Vauva on todella ottanut äidistään mallia ja yrittää tehdä hänen perässään aina ylös käsien ja jalkaterien varaan nousun ja alas punnertamisen.

#nevermissamonday #crossfitbaby #CrossFitChanute #crossfit #ketobaby #ketomama #pruviteveryday #pruvit @crossfit

A post shared by Janzen Maring Hall (@jmaring14) on

Dreiling and I are ready for the game! #HesAWinner #GoComets #Gameday #coachswife #fridaynightlights

A post shared by Janzen Maring Hall (@jmaring14) on