Heidi Klum huippuseksikäs alusvaatteissaan – tästä ex-poikaystävä jää nyt paitsi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksasta alun perin kotoisin oleva huippumalli Heidi Klum toimii yhtenä kykyjenetsintäkilpailu America’s Got Talent -ohjelman tuomareista. Nainen ilmoitti äsken viettävänsä sinkkupäiviä erottuaan taidekeräilijäpoikaystävästään, Vito Schnabelista.

Nyt 44-vuotias Heidi Klum näytti entiselle poikaystävälleen todella seksikkäällä uudella videolla mistä mies jää oikein paitsi. Heidi Klum julkaisi uuden alusvaatemallistonsa viettelevän mainosvideon hänen Instagram-kanavallaan. Videon tähtenä toimii tietenkin Heidi itse.

Heidi Klum viettelee kauniissa alusvaatteissaan mainoksessa ja makoilee kukista tehdyn vuoteen päällä. Amerikkalaistunut Heidi Klum ehti seurustelemaan Vito Schnabelin kanssa kolme vuotta, mutta nyt 31-vuotias mies saa jäädä nuolemaan näppejään suhteen kariuduttua.

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on