Mies kidnappasi naapurin kissan – vahingossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uudessa-seelannissa asuva mies päätyi vangitsemaan naapurinsa kissan ja huumaamaan sen – täysin vahingossa. Hän oli sattunut luulemaan lemmikkiä omakseen kissojen samanlaisen värityksen johdosta.

TV-juontaja Clarke Gayford kertoi ystävänsä sekaannuksesta Twitter-tilillään. Hänen mukaansa ystävä oli päätynyt viemään naapurinsa kissan eläinlääkärille ja lukinnut eläimen kotiinsa vuorokausien ajaksi.

– Kaveri käytti 78 euroa kissan eläinlääkärikuluihin ja lukitsi sen makuuhuoneeseensa viideksi päiväksi. Juuri äsken hänen oikea kissansa käveli sisään, Gayford twiittasi.

Mies oli vienyt kissan eläinlääkärille, sillä se oli hänen mukaansa käyttäytynyt omituisesti. Eläinlääkäri oli tämän vuoksi määrännyt eläimelle ahdistuslääkettä. Sekaannus ei ollut selvinnyt edes naapurin käytyä kyselemässä mieheltä, oliko hän nähnyt kadonnutta kissaansa.

Naapurin mukaan kissa ei vaikuttanut traumatisoituneen miehen vangitsemaksi joutumisesta. Koettelemuksen jälkeen kissa on lähinnä viettänyt aikaa hänen sylissään ja leikkinyt välillä.

– Totta kai kissasi käyttäytyy rauhallisesti. Kaverini syötti sille huumeita!, Gayford vitsaili.