Opiskelijalla outo erikoistaito – nappaa kohti heitetyt omenat suullaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanhan sananlaskun mukaan omena päivässä pitää lääkärin loitolla. Mikäli se on totta, ei erään Yhdysvaltojen Michiganista kotoisin olevan teinipojan tarvitse juurikaan vierailla sairaalassa.

Collegessa opiskelevalla Daniel Hartmanilla on hämmentävä erikoistaito. Nuorukainen nappaa suullaan lähes minkä tahansa häntä kohti heitetyn omenan, lensipä se kuinka kaukaa tahansa. Danielin mukaan harrastus sattuu vain silloin, kun hän ei osu omenaan suullaan.

Twitterissä levinneellä videolla Daniel nappaa hedelmiä ilmasta muun muassa koulun kirjastossa, kuntosalilla ja olohuoneessa käyttäessään tietokonetta. Hyvään kykyyn napata omenat lennosta vaikuttanee tosin sekin, että niitä heittelee Daily Mail -lehden mukaan Danielin jalkapalloa maalivahtina pelaava ystävä.