Taylor Swift -faneille oma yhteisösovellus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taylor Swiftin fanit pääsevät pian odottelemaan poptähden uutta levyä nyt täysin heille suunnatussa yhteisöpalvelussa. Älypuhelimille ollaan julkaisemassa The Swift Life -nimistä sosiaalisen median sovellusta.

The Swift Life -palvelussa faneille luvataan erityissisältöä, kuten kuvia ja videoita. Käyttäjät voivat myös viestitellä sovelluksessa toistensa ja mahdollisesti jopa Taylor Swiftin itsensä kanssa.

Sovellus on luotu yhteistyössä Glu Mobilen kanssa. Yhtiö on aikaisemmin luonut muun muassa runsaasti rahaa tuottaneet mobiilipelit Kim Kardashian: Hollywood ja Katy Perry Pop. The Swift Lifen beta-versio tullaan julkaisemaan vielä vuoden 2017 aikana.

– Uskon teidän tulevan pitämään tästä sovelluksesta paljon. Tai siis, olisi toivottavaa että tekisitte niin, Swift kuvailee sovelluksen mainoksessa.