Karhuperhe murtautui pizzeriaan – sai ruhtinaallisen saaliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Karhu tunnetaan miltei kaikkiruokaisena eläimenä, ja nyt joukko city-karhuja vaikuttaa kiinnostuneen myös pizzasta. Tämä käy ilmi Yhdysvaltojen Coloradossa ikuistetulla videolla.

Antonio’s Real New York Pizza -ravintolan työntekijät saapuivat eräänä aamuna töihin löytääkseen keittiöstä valtavan sotkun. Valvontakameran videolta kävi ilmi, että tavanomaisten murtovarkaiden sijaan paikalla oli vieraillut karhuemo kahden pentunsa kanssa.

Ravintolan keittiössä ruoan perässä olleet karhut saivat helposti jääkaapin auki. Uunin käyttö oli niille sen sijaan selvästi vaikeampaa, sillä karhut nauttivat pizzataikinan raakana ja salamin kylmänä.

Daily Mail -lehden mukaan ravintolan roskikset ovat karhuvarmat. Nälkäinen karhuperhe oli kuitenkin löytänyt toisenlaisen keinon varastaa ruokaa murtautumalla sisään ravintolan autokaistan ikkunasta.

 

BEARS! Momma and her 2 cubs break into Antonio’s, proceed to eat our dough and find their way to the salami. A note to police for the future: if bears break into our stores, please don’t shoot them. Every dumpster in town is now bear proof which leaves only our homes, cars and businesses. The bears ripped a window out of the wall at our drive thru on Moraine Ave! While I don’t advocate feeding wildlife in any way, I believe it would have been much better to have left the old dumpster tops in place because they wouldn’t become desperate enough to break into houses or businesses and the damage in dollars would be much lower. We’ve now forced the bears’ paws to break into homes and businesses. This could have been so much worse. Cleaning and fixing we are… we open at Noon today. Be sure to play in HD.

Publié par Antonio's Real New York Pizza sur dimanche 8 octobre 2017