Nyt se on selvitetty! Näin miesflunssa eroaa tavallisesta flunssasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miesflunssa on ollut jo pitkään jokasyksyinen nettikommenttien vakioaihe, sillä miehistä tuntuu usein siltä, että flunssa iskee heihin merkittävästi rajummin kuin naisiin. Tutkijat ovat myös myöhemmin huomanneet, että miesflunssa onkin joltain osin totta ja iskee miehiin voimakkaammin.

Nyt hauskalla Oleg & Jay -kanavan julkaisemalla videolla nähdään miten eri tavalla mies ja nainen toimivat saadessaan flunssapöpön. Nainen alkaa tekemään heikkonakin omia aamutoimiaan ja lähtee normaaliin tapaan töihin, koska hänellä on monia velvollisuuksia, jotka eivät voi yksinkertaisesti odottaa.

Mies sen sijaan vaikuttaa ulkoisesti siltä, että hänellä ei ole niin kovaoireinen flunssa, mutta mies kuitenkin tuntee olevansa kuoleman partaalla. Hän selaa Googlesta kaikki kamalimmat taudinkuvat ja ajattelee jo pahinta ilmoittaessaan töihin, että hän ei mitenkään pääse tänään paikalle.