”Täydellinen hävitys!” Tulimeri tuhonnut kokonaisia asuinalueita Kaliforniassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Kaliforniassa on viime vuosina riehunut vuosittain valtavia maastopaloja, jotka ovat aiheuttaneet hyvin mittavaa tuhoa myös rakennuksille. Esimerkiksi viime vuonna monet supertähdet menettivät kotinsa rajuissa tulipaloissa.

Splash

Parhaillaan tilanne on vieläkin lohduttomampi. Ilmakuvat ovat paljastaneet, että tulimeri on hävittänyt täydellisesti kokonaisia asuinalueita maastopaloissa, jotka ovat vaatineet tähän mennessä jo 24 kuolonuhria. Sairaalahoitoa on tarvinnut tähän mennessä 168 ihmistä. Taloudellisten menetysten arvoa ei voida vielä edes arvioita.

Arviolta peräti 3.500 rakennusta on tähän mennessä joko tuhoutunut kokonaan tai kärsinyt vakavia vaurioita, ABC News raportoi. Yhteensä alueella riehuu 22 erillistä maastopaloa, joiden edestä on evakuoitu 22.000 ihmistä. Parhaillaan tulta vastaan taistelee 8.000 palomiestä, ja alueelle on julistettu hätätila.