Ariana Granden muodonmuutos – värjäsi hiuksensa harmaiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

24-vuotias poptähti Ariana Grande tunnetaan monista kansainvälisistä hiteistä kuten Side to Side, Into You ja Dangerous Woman. Nainen tunnetaan myös hänen näyttävästä hiustyylistään, jossa todella pitkät tummat hiukset on nostettu ylös näyttävälle ponihännälle.

Nyt Ariana Grande julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kaksi kuvaa, joissa nähdään, että nainen on muuttanut hiustyyliään melko radikaalisti. Aiemmin poptähti ei muuttanut tyyliään muuta kuin korkeintaan etuhiusten pituuksilla leikkien, mutta nyt hän on muuttanut hiustyylinsä aina väriä myöten.

Ariana Grande julkaisi faniensa iloksi itsestään selfie-kuvan, jossa naisella nähdään todella pitkät vaaleat hiukset. Poptähti itse tarkentaa kuvan yhteydessä, että hiusten sävy on harmaa. Harmaat hiukset näyttävät melko samanlaisilta kuin Kim Kardashianin uudet hiukset, ja sopivat myös nuorelle laulajalle erittäin hyvin.

btw i (it's grey)

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

doug thinks he's judy garland

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on