Blake Lively vauvastaan: ”Tytöstä kuoriutui yksivuotiaana viikinki”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

40-vuotias näyttelijä Ryan Reynolds ja 30-vuotias Blake Lively ovat lastensa kanssa aina ihana näky erilaisissa tapahtumissa. Perhe-elämästä nauttiva näyttelijätär kertoi nyt People-sivuston mukaan, että hänen pienestä vauvastaan on jo nyt kuoriutumassa oikea viikinki.

Blake Livelyllä ja Ryan Reynoldsilla on yhdessä kaksi lasta, kaksivuotias James-tytär ja yksivuotias Inez. Livelyn mukaan pieni Inez pääsi punaisen lihan makuun jo ensimmäisillä syntymäpäivillään kun hän hapuilikin täytekakun sijaan pöydässä olevaa pihviä. Äiti ja isä olivat katselleet ylpeinä vauvansa barbaarista käytöstä kun Inez oli syönyt käsillään lihaa kovalla ruokahalulla.

Siskosten välille syntyy monissa perheissä ajan myötä pientä kisailua ja mustasukkaisuutta. Tällainen käytös on tullut jo nyt esiin myös kaksivuotiaan Jamesin kanssa. Lively kertoi huvittuneena, että James haluaa tänä halloweenina olla Tuhkimo, mutta sallii Inez-vauvalle vain Monsterit Oy -elokuvasta tunnetun yksisilmäisen Mike Wazowski -hirviön puvun.