Valtava valomiekka ilmestyi Sydneyn oopperatalon ylle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tulevaa Star Wars: The Last Jedi -elokuvaa mainostettiin Australiassa näyttävän tempauksen merkeissä. Sydneyn taivaalla nähtiin valtavan kokoinen versio elokuvasarjan kuuluisasta aseesta. Sydneyn oopperatalon yläpuolella lennätettiin 60-metristä valomiekkaa.

Sen punainen hehku syntyi Punkee-sivuston mukaan yhteensä yli 10 tuhannesta käsinjuotetusta LED-valosta. Suuren kokonsa vuoksi miekka nostettiin ilmaan helikopterin varassa.

Kuvat ja videot valomiekasta levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa. Tempauksella mainostettiin Star Wars: The Last Jedi -elokuvan tuoretta traileria ja 13. joulukuuta ensi-iltansa saavan ennakkomyyntiin saapuneita lippuja.

 

Tickets On Sale Lightsaber – Star Wars: The Last Jedi

We celebrated #TheLastJedi tickets on sale with the biggest lightsaber you've ever seen, suspended over the Sydney Harbour by a helicopter.Have you got your tickets? >> www.thelastjedi.com.au or www.hoyts.com.au/TheLastJedi

Publié par Star Wars sur mardi 10 octobre 2017