Vauva leikkii mopsien kanssa – nauru saa jokaisen hyvälle tuulelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kun perheeseen saapuu uusi vauva, lemmikit ottavat hänet usein mielenkiinnolla vastaan. Monet koirat haluaisivat myös päästä tekemään lähempää tuttavuutta heti vauvaan, mutta aina vanhemmat eivät salli sen tapahtuvan koska pelkäävät, että koira tai kissa vahingossa satuttaa pientä lasta.

Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa vanhemmilla näyttää olevan kova luotto omiin koiriinsa. Videolla nähdään miten pieni vauva istuu onnellisena sängyllä ja leikkii kahden hyvin energisen mopsin kanssa. Mopsit härnäävät vauvaa leikkisästi eikä poika pysty olemaan pidättämättä nauruaan.

Välillä koirien meno näyttää liiankin rajulta, kun ne tönäisevät lapsen vahingossa makuulle. Lapsi kuitenkin jatkaa nauramista eikä vahingoitu leikin aikana. Moni videota kommentoinut on silti ollut kauhuissaan siitä, että vanhemmat ovat antaneet koirien leikkiä näin rajusti vauvan kanssa.

This is what true happiness looks like

This is what true happiness looks like 😍🐶

Publié par VT sur mercredi 4 octobre 2017