Chris Martin esitti Julia Robertsille serenadin: ”Grrrrr!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Julia Roberts tunnetaan muun muassa Pretty Woman ja Erin Brockovich -elokuvista. Nyt 49-vuotias nainen palkittiin hänen työstään Aidsia vastaan kahdeksatta kertaa järjestettävässä amfAR Gala -tapahtumassa.

Tapahtumassa annetun tunnustuksen lisäksi näyttelijätär sai vielä toisenlaisenkin tunnustuksen musiikkiesityksen muodossa. 40-vuotias Coldplayn laulaja Chris Martin päätti laulaa Julia Robertsille amfAR Galan lavalla Pretty Woman -elokuvasta tunnetun samaa nimeä kantavan tunnuskappaleen.

Laulu oli tietenkin suoraan Julia Robertsille osoitettu. Chris Martin esitti kappaleen pelkän kitaran kanssa ja maustoi esityksensä roimalla määrällä flirttiä. Yleisö villiintyi varsinkin kappaleen loppupuolella, kun Martin katsoi Robertsia ja sanoi kappaleen päätteeksi pilke silmäkulmassa: ”Grr!”.

https://www.instagram.com/p/BaNqmkgDKF2/