Nyt riittää mokia! Fail Army kokosi hervottomat kommellukset yhteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube-sivusto on hauskojen ja pilalle menneiden videoiden kehto. Sivustolle ladataan päivittäin mieletön määrä uusia hauskoja videoita, mutta niistä vain harvat lähtevät leviämään miljoonien katselijoiden tietoisuuteen.

FailArmy-kanava etsii jatkuvasti YouTube-kanavilta hauskimpia mokailuja, jotka ovat tallentuneet videolle. Yleensä FailArmy julkaisee kuukausittain hauskimmat mokat, mutta tällä kerralla monia huvittavia sattumuksia ehti tapahtumaan jo lokakuun ensimmäisellä viikolla.

Yleensä moka on jokin kuvatessa tapahtunut pieni onnettomuus tai pieleen mennyt tempun yrittäminen, joka saa sekä kuvaajan että loukkaantuneen nauramaan. Osa mokailuista saa katsojan tuntemaan myötähäpeää tai mokaajan kokeman kivun videon välityksellä.