Julkkikset jälleen vihaisten twiittien äärellä – rajua tekstiä somelaisilta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkisuuden henkilöt joutuvat olemaan jatkuvan arvostelun ja kritisoinnin kohteena. Heistä kirjoitellaan pahoja asioita sosiaalisissa medioissa ja heidän sanojaan vääristellään. Twitteristä löytyy yleensä hauskimmat ja nasevimmat kommentit.

Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa on osio, jossa kansainvälisestikin tunnetut supertähdet lukevat ääneen Twitteristä ilkeitä kommentteja, joita heistä on kirjoitettu. Tällä kerralla osiossa nähdään muun muassa Jake Gyllenhaal, Emma Watson, Gal Gadot, Jennifer Aniston ja Jennifer Lawrence.

Kukaan ei ole sosiaalisessa mediassa arvostelulta turvassa, ei edes kaikkein menestyneimmät näyttelijät. Tällä kerralla tähtien seksitaidot, ulkonäkö ja vartalon koko olivat jälleen kerran nasevan piikittelyn kohteena. Onneksi tähdet osaavat kuitenkin ottaa pilkaksi tarkoitetut viestit huumorilla ja sivuuttaa ne pelkällä olankohautuksella.