Lauren Conrad kurpitsaostoksilla – puki vauvansa lampaaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen televisiotähti, muotisuunnittelija ja kirjailijanakin nykyään toimiva Lauren Conrad tuli aikoinaan tunnetuksi Laguna Beach ja The Hills -realitysarjoista. Nyt naisesta on tullut äiti hänen saatuaan miehensä William Tellin kanssa lapsen.

31-vuotias Lauren Conrad synnytti poikavauvansa Liam Jamesin noin kolme kuukautta sitten. Nyt nainen julkaisi hellyttävän kuvan, jossa nähdään miten Lauren on jo ottanut Liamin mukaan suosittuun pyhäinpäivää edeltävään perinteeseen, jossa kotiin käydään ostamassa kokonainen kurpitsa.

Pikkuinen Liam-poika on päässyt äitinsä mukaan valitsemaan kotiin kurpitsaa. Tilanteesta entistäkin suloisemman on tehnyt se, että Lauren Conrad on pukenut poikavauvansa kurpitsatoria varten valkoiseen ja pörröiseen lammashaalariin, jossa on myös huppu ja pienet korvat.

This little lamb had his first trip to the pumpkin patch today 🎃

A post shared by Lauren Conrad (@laurenconrad) on