Pelkokerroin-ruokakärry jakoi ilmaista ruokaa – vain rohkeille!

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lupaus ilmaisesta ruoasta houkuttelisi varmasti monia, mutta entä jos tarjolla olisikin kiveksiä ja kanan sydäntä? Epätyypillinen ruokarekka on haastanut australialaiset rikkomaan rajojaan ruoan suhteen.

Australian Sydneyssä sijaitsevaan satamaan ilmestyi taannoin Fear Factor, eli Pelkokerroin -ruokarekka. Sen antimet olivat ilmaisia, mutta monien korviin epäilemättä ällöttävän kuuloisia. Tarjolla oli krokotiilinhäntä-vartaita, opossumin lihaa, mausteisia kanansydämiä ja -jalkoja sekä lampaan kiveksiä.

Koska ruoat olivat ilmaisia, päätyivät monet ainakin maistamaan epätyypillisiä välipaloja. Kuvat ruokarekasta ja sen antimista levisivät nopeasti Instagramissa.

Ruokakärryllä mainostettiin Yhdysvaltojen Pelkokertoimen uutta versiota. Sen uutena juontajana nähdään räppäri Ludacris.