Yösyötölle parhaan elokuvan palkinto New Yorkissa – ei nähdä Finnkinon teattereissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Yösyöttö-elokuva on voittanut parhaan elokuvan Best Nordic Feature 2017 Nordic -palkinnon International Film Festivalilla New Yorkissa. Elokuva esitettiin festivaalilla englanninkielisellä nimellä Man and a Baby.

– Tämä on suuri kunnia! Olemme kaikki aivan yllättyneitä ja ihmeissämme ja täysin overwhelmed. Tämä huomio on aivan odottamatonta, ohjaaja Marja Pyykkö kommentoi.

– Upeaa! Tämä on tekijöille hieno arvostus ja uutinen eritoten vallitsevassa tilanteessa Finnkinon kanssa. Mahtavaa, että myös kriitikot ja festivaali ovat löytäneet elokuvan ja arvostavat sitä. Yleisöähän emme voi tarpeeksi kiittää siitä, että he ovat löytäneet tämän elokuvan, tuottaja Markus Selin kommentoi.

Solar Filmsin elokuva Yösyöttö perustuu Eve Hietamiehen suosittuun, samannimiseen romaaniin. Elokuvan päärooleissa näyttelevät Petteri Summanen ja Marja Salo. Yösyöttöä ei nähdä Finnkinon teattereissa tälläkään viikolla, mutta se nähdään useilla paikkakunnilla korvaavissa teattereissa. Lista elokuvan esityspaikoista löytyy tästä.