Lisa Rinnan 19-vuotias mallitytär on upea näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on monille suomalaisille tuttu elokuva- ja televisiorooleistaan. Hän itse viihtyy yhä edelleen harvakseltaan julkisuudessa, mutta nyt hänen 19-vuotias tyttärensä Delilah Belle Hamlin on tekemässä kovaa nousua julkkismarkkinoilla.

Delilah tekee jo nyt menestyksekästä malliuraa. Eilen hänet kuvattiin Los Angelesissa järjestetyssä The Imagine Ball 2017 -tapahtumassa, jossa hän poseerasi punaisessa jakkuasussa. Teinimalli on jakanut viime aikoina runsaasti kuviaan myös sosiaalisessa mediassa.

19-vuotias Delilah Belle Hamlin ei ole pudonnut kauas puusta mitä tulee näyttävään ulkonäköön ja upeaan vartaloon. Myös hänen äitinsä Lisa Rinna on jakanut innoissaan tyttärensä upeita mallikuvia sosiaalisessa mediassa ja erityisesti Instagramissa. Delilah on poseerannut usein siskonsa Amelia Gray Hamlinin kanssa, sillä sisko aloittelee niin ikään parhaillaan omaa malliuraansa.

Splash
Splash
Splash