Paksusta meikistä tunnettu Blac Chyna yllätti: ”Olen kauneimmillaan ilman meikkiä”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Glamourmallina aikoinaan toiminut Blac Chyna on tunnettu hyvin näyttävästä tyylistään. Nainen haluaa aina kohahduttaa sekä asuvalinnallaan että meikillään. Nyt hän kertoi Elle-lehdelle mitä kauneuteen liittyviä asioita hän katuu ja mitä tuotteita ilman ei pystyisi elämään.

Blac Chyna kertoi katuvansa sitä, että on tavannut peittää silmänalusensa todella kirkkaalla ja liian vaalealla peiteaineella, joka on näyttänyt valokuvissa valkoiselta. Nainen neuvoisi nuorta itseään myös olemaan nyppimättä kulmakarvojaan niin ohueksi kuin hän on aiemmin ne nyppinyt.

29-vuotias Blac Chyna kertoi myös mitä tuotteita ilman hän ei voisi elää. Nainen mainitsi, että hän ei pystyisi olemaan ilman hyviä irtoripsiä. Chyna kuitenkin kertoi, että hän kokee olevansa kaikista kauneimmillaan illalla juuri kun hän on pessyt kaikki meikkinsä pois ja näkee kasvonsa peilin kautta puhtaina.