Kahden trukin kikkailu pahasti pieleen – näin siinä sitten kävi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Internetin ansiosta ihmiset saavat tuntea samaan aikaan myötähäpeää ja vahingoniloa katsoessaan vähä-älyisten henkilöiden tähdittämiä videoita. Nyt netissä leviää video, jolla nähdään kahden trukin uskomaton yritys.

Videolla on isompi trukki, joka nostaa pienempää trukkia ilmaan. Syynä on korkealla oleva nostokohde, johon ison trukin korkeus ei yksin riitä. Sen sijaan pienempi trukki npostaa lastin ilmaan onnistuneesti.

Valitettavasti hanke menee pieleen siinä vaiheessa, kun lasti on saatu pienemmän trukin haarukkaan. Se putoaa auttamattomasti maahan. Kukapa olisi arvannut?

It doesn't always end this way! Thanks for sharing @shanghaijeepin #isthisokosha

A post shared by Osha Isthis Ok (@osha_is_this_ok) on