Vauva halusi unissaan suukkoja – ihastuttava reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet vauvat ovat niin suloisia, että moni jaksaisi katsella niitä tuntikausia täysin lumoutuneina. Vauvan nauru on todella tarttuva ja saa hymyn leviämään aina muidenkin kasvoille, mutta tällä kerralla vauvan reaktio suukkoihin aiheutti ympärillä oleville hilpeyttä.

Videolla nähdään todella suloinen tilanne, jossa vauva nukkuu naisen sylissä. Vauva lepää naisen sylissä kasvot naista kohti ja houkuttelee aikuista antamaan sille suukkoja. Videolla ilmeisesti vauvan äiti on juuri se, joka pikkuista suukottelee ja saa ihanat reaktiot hänessä aikaiseksi.

Aina kun äiti antaa vauvan suulle suukon, vauva mutristaa todella suloisesti huuliaan. Elehdinnällään vauva ikään kuin pyytää äidiltä unissaankin lisää suukkoja ja kurkottaa kaulallaan hellyttävästi äitiä kohti.