Alicia Vikander ja Michael Fassbender salaa naimisiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähdet Michael Fassbender ja Alicia Vikander ovat menneet naimisiin. Pariskunta solmi liittonsa salaisessa hääseremoniassa viime viikonloppuna. Ruotsalaisen Vikanderin ja irlantilaisen Fassbenderin häät järjestettiin Ibizan saarella.

Vihkiminen suoritettiin La Granjan maatalolla, jonne oli kerääntynyt pariskunnan sukulaisia ja ystäviä. Daily Mail -lehden mukaan tähdet kuvattiin sunnuntaina rannalla sormukset käsissään.

29-vuotias Alicia Vikander ja 40-vuotias Michael Fassbender ehtivät seurustella kolme vuotta ennen naimisiin menemistä. He tapasivat toisensa vuonna 2014 Valo valtameren yllä -elokuvan kuvauksissa. Pariskunta on tarkka yksityisyydestään, eivätkä he ole kommentoineet häitään toistaiseksi medialle.