Asiakas ja myydä ottivat yhteen – aseena sulatettu juusto!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalaisessa 7-Eleven -kaupassa tapahtui erikoinen välikohtaus. Kauppaan välipalaa ostamaan mennyt nainen suuttui myyjälle, koska ei saanut avata kuumaa juustoa kuppiin annostelevaa konetta. Hän heitti juustot lopulta myyjän päälle.

Amerikkalaisissa 7-Eleven -kioskeissa myydään naposteltavaa ruokaa. Yksi välipalaa ostamaan menneistä oli Stephanie Hicks -niminen nainen. Myyjänä ollut Ann Marie Laflamme kuitenkin kielsi asiakasta avaamasta kuumaa ja nachoille tarkoitettua juustoa annostelevaa konetta. Hicks suuttui.

Asiakas alkoi nimitellä myyjää ja heille tuli sanaharkkaa. Lopulta Stephanie Hicks heitti kuumat juustot myyjän päälle, joka oli keltaisen herkun peitossa vielä poliisien saavuttua paikalle. Hicks pidätettiin ja häntä syytetään pahoinpitelystä, The Smoking Gun uutisoi.