Beyonce ei suostunut Kaunotar ja Hirviö -elokuvaan – rooli oli ollut liian pieni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beyoncella on yksi upeimmista poptaivaan lauluäänistä, jonka moni kuulija tunnistaakin jo ensimmäisistä nuoteista lähtien. Beyoncea on yritetty kauniin äänen ja hyvien näyttelijän lahjojen vuoksi saada myös musikaalielokuviin, mutta hän suostuu ottamaan vain harvoja rooleja vastaan.

Uuden Kaunotar ja Hirviö -elokuvan ohjaaja Bill Condon on paljastanut Yahoo!Entertainment-sivustolle antamassaan haastattelussa, että hän yritti saada Beyoncea ottamaan vastaan viehkeän Plumette-pölyhuiskan roolin. Beyonce ei ollut kuitenkaan suostunut siihen, koska rooli oli hänen mielestään ollut liian pieni.

36-vuotias laulajatar Beyonce sai kaksi kuukautta sitten kaksoset, kun hänen, Jay-Z:n ja Blue Ivyn perheeseen syntyi kaksosvauvat Rumi ja Sir. Perheenäiti toipui synnytyksestä ja sen tuomista muutoksista ennätysvauhtia, ja nyt hänet on jo nähtykin mitä upeammissa luomuksissa erilaisissa tapahtumissa.