Mies yritti tappaa hämähäkkejä liekinheittimellä – karmaiseva seuraus

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Arizonassa siirrettävässä mobiilitalossa asunut mies on turvautunut äärimmäisiin keinoihin häätääkseen parakkitalonsa alla asustelleet hämähäkit pois. Hän yritti tuhota hämähäkkien verkkoja liekinheittimellä.

Ei ole vaikea arvata, kuinka hämähäkkien torjuminen onnistui. Tusconin paloviranomaiset saapuivat paikalle, kun koko asunto oli ilmiliekeissä. Sammutustöihin osallistui 23 palomiestä, ja he saivat taltutettua tulipalon reilussa 10 minuutissa.

Tulipalo oli kuitenkin ehtinyt levitä koko asuinrakennukseen. Mies oli ehtinyt pelastaa äitinsä tulipalosta ja suuremmilta henkilövanhingoilta vältyttiin, Tuscon-lehti uutisoi. Tuscon Fire Department tiedottaa, että palon tutkimukset ovat yhä käynnissä.