Teinitähti Ariel Winter rohkeissa kuvissa – paljastaa jo liikaa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

19-vuotias näyttelijä Ariel Winter on viime aikoina kohahduttanut useaan otteeseen rohkealla pukeutumisellaan ja paljastavilla kuvillaan. Nuori nainen on joutunut todella usein kommentoimaan ja puolustelemaan asuvalintojaan muiden kritisoidessa hänen pukeutumistaan.

Nyt nuori neitokainen poseerasi LaPalme-lehdelle ja toimi tämän syksyn numerossa kansikuvatyttönä. Kaunis Ariel Winter nähtiin tällä kerralla täysin erilaisessa tyylissä, kun Winter oli puettu ja meikattu vanhaan Hollywood-glamouriin.

Kuvissa Winterillä on musta peruukki, jossa on paksut näyttävät etuhiukset. Kuvauksissa nainen sai ylleen monia erilaisia ja toinen toistaan kauniimpia asuja. Winterin yllä nähtiin muun muassa punainen avonainen mekko, valkoinen shortsihaalari ja upea tumma iltapuku.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash