85 000 000 dollaria ylimääräistä? Tässä sinulle unelmien luksustalo

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on tullut viime vuosina myyntiin monia yli 50 miljoonan dollarin luksustaloja, ja nyt niistä tuoreimpana kaupataan 85 miljoonan dollarin kartanomaista ökytaloa Malibusta, Los Angelesin lipeillä Tyynen valtameren rannalla. Talosta on silmiähivelevät merimaisemat.

Korkealla kukkulan laella sijaitseva The New Castle -luksustalo on Scott Gillenin suunnittelema ja kokonaisuus pitää sisällään upean pihan ja valtavan 25-metrisen uima-altaan lisäksi kaksi erillistä rakennusta. Päätalossa on noin 2.200 neliötä, viisi makuuhuonetta ja kylpyhuonetta.

Yksin talon viini- ja sikarihuone maksoi rakennettaessa miljoona dollaria. Se sisältää 440 pullon kokoelman Napa Valleyn alueen viinejä. Hurja pyyntihinta sisältää myös kalusteet, joten ostaja voi muuttaa suoraan valmiiksi sisustettuun taloon. Huonekaluihin sisältyvät muun muassa yli 10 metriä pitkä Minottin sohva ja nelimetrinen käsin tehty ruokailupöytä. Tällaisia taloja ei Malibuun tulla enää rakentamaan, koska ”megamansionit” kiellettiin taannoin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash